BTB är ett nyckelgym som är öppet dygnet runt för dig som är 16 år eller äldre. På 550 kvadratmeter hittar man det mesta som berör kondition och styrka. Här finns bland annat motionscyklar, fitnessmaksiner, roddmaskiner, crosstrainer och trappmaskiner. Vi har även utökat en Strongman/women del på våran baksida under sommaren. Som ny medlem får man alltid en kostnadsfri introduktion för att få maximal nytta av sin träning. Vi säljer också kosttillskott, dryck, glass från LOHILO, Foodbox och goda proteinbars i vår shop. Vi säljer även kläder från vår egna kollektion.

Vi är ett klassiskt gym som tar styrketräningen back to basic och samtidigt låter den familjära, välkomnande känsla stå i fokus. BTB gym står för en framgångsrik tävlingskultur & kunskapen sitter i väggarna inom Bodybuildning & Fitness. Här tränar motionärer tillsammans med eliten. Den perfekta atmosfären för ALLA att nå sina mål.

Idag finns det en mängd olika ”anläggningar” men vi är ett GYM. Därför startade BTB GYM 2006 i syftet: ”Stället med ett namn som talar för sig själv, BACK TO BASIC”. Det har varit ett koncept som saknades i Karlstad och det har skett en häftig utveckling sedan starten. Ryktet om BTB Gym har spridit sig från mun till mun och idag är vi fler medlemmar än vad man ens tänkte var möjligt från start. Många verkar känna behov av att få träna under trevliga och okomplicerade former.

Kom gärna och besök oss under bemannad tid så visar vi er gärna runt och berättar mer.

 

Välkommen till oss och bli inspirerad

Om oss som jobbar på BTB:

Vi är två som tar hand om gymmet + vår alldeles egna maskot Maui som håller stämningen på topp!

Emil

Gym- & receptionansvarig

Emil är den  första du kommer möta när du kommer till oss.

Mariana Carlsson

Gym- & marknadsansvarig

Maui Mc Bacon

BLUE TRI COLOR ENGLISH BULLDOG

❤️Maui🐻🇬🇧🇸🇪🍔🍟MC BACON🥇🦍
💫UNIQUE🥇QUALITY
🧬Genetics from USA & UK 🇺🇸🇬🇧🦍
Family: @marianamayakonda @emiliolime @btbgym ❤️🦍
Instagram known as: @mauimcbacon (Over 1000 followers)
Work: @btbgym & @gymgrossistenbutikkarlstad
NEXT: Model for Niki Merimaa 🎨👨🏼‍🎨 Maui is the next upcoming sculpture.