Välkommen till BTB Gym, Karlstads Mecca of Bodybuilding & Fitness.  Ett klassiskt gym som tar styrketräningen back to basic och samtidigt låter den familjära, välkomnande känsla stå i fokus. BTB gym står för en framgångsrik tävlingskultur & kunskapen sitter i väggarna inom Bodybuildning & Fitness. Här tränar motionärer tillsammans med eliten. Den perfekta atmosfären för ALLA att nå sina mål.

På BTB GYM finner man den bästa atmosfären och träningsinspirationen. Oavsett träningsbakgrund kommer du känna dig hemma i denna familjära atmosfär. Våra lokaler är fräscha industrilokaler på två plan med den rätta gymkänslan! Den totala gymytan ligger på dryga 550 m2 och är fördelat på två plan och receptionsdelen ligger på ca 80 m2. Vi hoppas att alla ska trivas hos oss, gammal som ung. Vi har en trevlig alla-känner-alla atmosfär och medlemmarna hjälper gärna varandra.

BTB är ett nyckelgym som är öppet dygnet runt. Här finns bland annat motionscyklar, fitnessmaksiner, roddmaskiner, crosstrainer och trappmaskiner. Vi har även utökat en Strongman/women del på våran baksida under sommaren. Som ny medlem får man alltid en kostnadsfri introduktion för att få maximal nytta av sin träning.

Shoppen

Vi säljer också kosttillskott, dryck, glass från bland annat LOHILO, Foodbox och goda proteinbars i vår shop. Vi säljer även kläder från vår egna kollektion. Vi har stor tillit till våra medlemmar och vågar därför lämna shoppen öppen dygnet runt, året om trots att ingen personal finns på plats. Shoppen fungerar med hjälp av självbetjäning med swish som betalningsmetod. Vi går igenom allt detta i den kostnadsfria introduktionen du får som ny medlem hos oss på BTB.